Reactie op een Noord Amerikaans beeld

Zo herkenbaar

voor datgene

wat me overkwam

vorig jaar

het trauma van het ooit zo mooi begonnen samen ontdekken en ontwikkelen bij De Krachtfabriek te Houten.

Van in je Kracht komen, is het verworden tot een Roddelfabriek. Waar je uitgezet kunt worden omdat een paar mensen ( 5 van de toen 200) zich aan je irriteren en twee jaar lang anderen bewerken zodat …

Ik heb het uitzetten niet aan zien komen, omdat mentale bedreigingen en verbaal agressieve uitingen richting mij, ertoe hebben geleid dat ik weg moest. Er is mij diverse malen gevraagd om te blijven en door te gaan met de dingen die ik deed, door dezelfde personen die een paar weken later als een blok achter laster en leugen zijn gaan staan.

Voor mij als HSP-er ongelooflijk en onbestaanbaar. En toch had ik er mee te dealen.

Helpend was het boek: destructieve relaties op de schop van Jan Storms, de houding van enige van mijn vriendinnen en vrienden, mijn partner en een therapeut die me over het trauma heen heeft geholpen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, lucht en nacht
Darlene Doll Smith

Something amazing to leave behind….

“And once the storm is over, you won’t remember how you made it through, how you managed to survive. You won’t even be sure, whether the storm is really over. But one thing is certain. When you come out of the storm, you won’t be the same person who walked in. That’s what this storm’s all about.”

― haruki murakami


Geef een antwoord