N.a.v.

Wat als …

Vaccins de pandemie aanwakkeren en het immuunsysteem dat we van nature hebben aantast?
Wat als gezondheid vanuit door de meeste uit goed bedoelde zorg voor de mensheid, juist vernietigd wordt …

We leren veel op school en thuis en in ons nieuws. Dat nieuws is regelmatig onderhevig aan marketing en censuur … dat eenzijdig doen wat anderen je zeggen, is mij en velen regelmatig duur komen te staan …

Geld is macht
angst is macht

Kijk, en durf te beseffen dat alles een levenscyclus kent …

Ik claim mijn mensenrechten en de rechten van kinderen. Er is geen reden om gezonde mensen thuis gevangen te zetten, opdat ze ziek worden.

Ik wil geen wereldmacht ala de redes van een zekere meneer, geef mij kleine lokale kringen.

Ik wil niet onderhevig zijn aan een psychopathisch en narcistisch regiem, dat menselijk contact en menselijke basisbehoeften aantast. Geef mij maar een regering die mensen in vertrouwen het leven naar de aard van het bestaan mogelijk maakt.


Geef een antwoord